ubalancer, Viden der rykker

Binyretræthed, kvantefysik og autofagi?

Binyretræthed, kvantefysik og autofagi?

Dette er vigtig viden, hvis du ønsker at opnå godt helbred, stabil vægt og et ungt udseende.

 

Har du gået og tænkt på om du kunne være binyretræt? – og hvad du kan gøre ved det?

Symptomer på binyretræthed kan være følgende:

 1. Uforklaret træthed, især om morgenen.
 2. Besvær med at komme op om morgenen, selvom man er kommet i seng i tide.
 3. Følelse af nedkørthed eller overbelastning.
 4. Muskelsvaghed og rygsmerter.
 5. Lavt blodtryk. Svimmelhed.
 6. Søvnforstyrrelser.
 7. Tørst og øget vandladning.
 8. Nedsat sexlyst.

 

man lying on rubber mat near barbell inside the gym
Photo by Victor Freitas on Pexels.com

Binyretræthed er et tegn på manglende forbindelse til de 3 fundamentale ting i vores natur, lys, magnetisme og vandkemi.

Din krop fungerer fysisk, men den får ikke den feedback fra naturen som den har brug for til at fungere optimalt.

 

Jo mere afbrudt dit sind er fra de naturlige miljølys og magnetiske effekter, der formaliseres i kredsløbssignaler, jo mere ændret bliver din opfattelse af virkeligheden.

 

Hvis du har god forbindelse til naturen (sol og jord), er dit behov for mad lille, inflammationsniveauerne er naturligt lave, elektroner og protoner er tættere sammen, fordi lav inflammation afkøler ting i en celle.

 

Desuden virker din krop på en sammenhængende måde, fordi ”havet” i den håndterer ”ilden”, som mitokondrier giver en celle. Denne ild kommer fra lysstråler. Elektroner har en bølgelængde på 340 nm. Alle mitokondrier sender IR-lys ud, som et signal. De sender også vores ROS signaler. Vækst er nødvendig i livet, men det er altid stimuleret af skade (Reaktive oxygentyper -ROS) og begrænset af regenerering. Dette er nøglen ……………

 

Naturens forstyrrelse er nødvendig og vigtig og kan ikke kontrolleres, hvorfor ROS ikke er en dårlig ting. Det skal styres. Fejl er mulighed for udvikling for biologien.. I fysikken falder ting altid til ligevægt, men livet er bygget langt fra ligevægt. Når ting falder til ligevægten, falder det til kaos. Fysik har ingen genopbygning indbygget i sin historie. Biologi er baseret på koblede tilbagekoblingsløkker, der tager en skadelig stimulus og bruger den som stimulans til at regenerere.

Adrenal træthed er et tab af et sådant signal og manglende evne til at opnå regenerering via autofagi (læs næste kapitel).

I den naturlige forbundne tilstand er du i stand til at skabe tanker og intuitioner om, hvordan livet ser ud og føles som acceptabelt for dig. Hvorfor? Stimulansen af lys bygger dopamin og dopamin bygger de substrater, der skaber ROS i vores øjne.

 

Omvendt i sygdom sker det modsatte, og dopamin og alle pigmenterede proteiner reduceres, fordi vi ikke får sollys. Som et resultat bliver vores sind og tanker afbrudt fra de ting der sker i cellerne, da dopamin og dens relaterede proteiner reduceres.

 

Binyre træthed er når kroppen ikke længere reagerer på den feedback. Den fungerer fysisk, men forbindelsen til ”moder jord” og lyset er afskåret.

Det handler om at være bevidst om hvordan vores krop virker på kvanteniveau og have dyb opmærksomhed på lys og forbindelsen til solen og jorden. Mange sygdomme opstår når vi afbryder forbindelsen.

Kilde: Neurokirurg Jack Kruses udtalelse

 

-Så altså… først når du har fået styr på din binyretræthed, kan du begynde styre vægttab og aldring af din krop:

 

Autofagi

 

Autofagi er en naturlig regenereringsproces, der forekommer på et cellulært niveau i kroppen, som reducerer sandsynligheden for opståen af visse sygdomme, samt forlænger levetiden. Du kan udnytte denne regenereringsproces til at tabe i vægt, se yngre ud og forlænge livet.

Det er en proces hvor celler nedbryder og genbruger deres komponenter. Det giver brændstof til energi og byggesten til cellefornyelse. Efter infektion, kan autofagi ødelægge bakterier og vira. Celler bruger autofagi til at slippe af med beskadigede proteiner og organeller for at modvirke de negative virkninger af aldring på kroppen. For at opnå autofagi kan du:

 

–                     faste

–                     spise færre kulhydrater

–                     dyrke intens træning

 

Yoshinori Ohsumi vandt nobelprisen i Medicin og Fysiologi 2016 fordi hans studier i vores cellers såkaldte autofagi har hjulpet med at forstå en lang række sygdomsforløb bedre, og gjort det muligt at finde behandlingsformer til for eksempel kræft.

Bogen ”Glow 15” by Naomi Whittel, omhandler bl.a. hvordan du kan bruge autofagi i dagligdagen ved ønske om lavere vægt, bedre helbred mv.

Diæten 5:2 er et bud på hvordan du kan opnå denne ønskede tilstand i kroppen. Faktisk foreslår Naomi i bogen at man indfører 16 timers faste 3 gange om ugen.

 

 

Behandling af binyretræthed:

 • Man kunne overveje behandling med naturligt udvundet binyrebarkhormon. Eller en mildere tilgang kunne være Helioron:

Når man behandler med Helioron, styrkes lever og nyrer/binyrer. Disse organer er ansvarlige for menneskets indre lysstofskifte. Når lever og nyrer/binyrer er velfungerende, omdannes lyset i mennesket til bl.a. varme, godt humør og energi. Samtidig sættes sunde kemiske processer i gang, f.eks. dannelse af naturligt vitamin D.

 • Udrensning af lever og celler for giftstoffer. F.eks. Med zeolit.
 • Opheling af evt. utæt tarm, med Glutamine og mælkesyrebakterier og gerne aloe vera
 • Masser af sol, gerne ved solopgang og tidligt på dagen (gerne nøgen).
 • Bare tæer i sandet, eller på anden måde jordforbindelse.
 • skånsom diæt inkl. nok rent vand, vandholdigt, økologisk frugt og grønt og sunde fedtstoffer der kan hjælpe til at balancere væsken i cellerne.
 • Glæde, dybe vejrtrækninger
 • Masser af hvile og god søvn (evt. et tilskud, f.eks. tryptonat)
 • Tørbørstning med ionbørste, påvirker kortisolniveauet (læs evt. dette indlæg om udrensning)

tørbørstning

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s